Жінка покинула чоловіка, з яким прожила 25 років, заради 30 собак

Жінка покинула чоловіка, з яким прожила 25 років, заради 30 собак

49-річній британці Ліз Хеслем чоловік, втомлений від безладу в будинку, поставив ультиматум: собаки повинні піти – чи розлучення.

Подружжя прожило разом довгих 25 років, проте 30 собак зіпсували їх відносини, – пише Сьогодні з посиланням на Unilad.

Півтора роки тому 53-річний Майк Хеслем поставив дружину перед вибором: або вона вижене 30 собак, або піде він. Ліз залишилася з вихованцями, а Майку довелося піти.

«Мій чоловік сказав: або собаки, або я. З тих пір я нічого не чула про нього. Я думала, що після 25 років спільного життя він знає мене досить добре, щоб зрозуміти: я не збираюся кидати собак. Він дійшов до точки, коли зрозумів, що більше не може. це було занадто для нього. Але я не готова була кидати все. Він вирішив піти. Що ж, це його вибір», – розповіла жінка.

Коли пара переїхала до будинку в британській глибинці, Ліз заснувала притулок для собак. Її громадська організація Bed for Bullies рятує бездомних пітбулів. Так в притулку опинилося 30 собак, яких в інших місцях приспали б. Багато з них потребують лікування і спеціального догляду. Ліз піклується про них і не збирається кидати.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чоловіка, якого розшукували на Волині, знайшли повішеним
Наступна новина Луцькі юнаки – другі на «Шкіряному м'ячі-2018»
Останні новини
Схожі новини