Луцьких роботодавців просять змінити графік роботи. Про що йдеться

Луцьких роботодавців просять змінити графік роботи. Про що йдеться

Деяких луцьких роботодавців просять змінити графік роботи у зв’язку з комендантською годиною. Так як на Волині комендантська година триває з 22:00 до 07:00, водії громадського транспорту не встигають виїхати на маршрути і довезти до місць роботи тих людей, які працюють з 08:00 години. 

Про це у своєму зверненні повідомив мер Луцька Ігор Поліщук.

Він зазначив, що водіям громадського транспорту потрібно встигнути доїхати на роботу, а відтак майже нерельно виїхати на маршрути о 7:15, аби встигнути довезти робітників на роботу до 8-8:30 години. Тому, він просить роботодавців переглянути режим роботи, якщо це можливо. 

Також мер Луцька зазначив, що ніч у місті минула спокійно, усі комунальні установи працюють у звичному режимі. 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=372&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fihor.polishchuk%2Fvideos%2F500006741717380%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="372" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський вказав, де буде «точка для закінчення війни»
Наступна новина В полон потрапив російський підполковник. Він був у шкарпетках і трусах ЗСУ
Останні новини
Схожі новини