Луцький активіст запустив чоловічий флешмоб на підтримку жінок

Луцький активіст запустив чоловічий флешмоб на підтримку жінок

Активіст з Луцька Віктор Вальчук запустив у фейсбуці флешмоб #ПідтримуюЇї. Він спрямований на те, щоб показати рівність чоловіка і жінки.

Старт флешмобу відбувся 13 серпня. 

«Чоловіки, виявляється, що жінка теж втомлюється на роботі, інколи має поганий настрій, хоче просто лежати і нічого не робити по дому! Це жах!??? Ні, це реальність! Жах – це те, з чого я почав цей допис! Я за рівність в житті жінок та чоловіків! Я за рівний вибір, за рівний доступ, за рівне відношення, як до жінок так і до чоловіків! Сьогодні, я започатковую чоловічий флешмоб #ПідтримуюЇї !!!» – йдеться у дописі на сторінці активіста у фейсбуці.

«Цей флешмоб націлений на подолання стереотипів в нашому суспільстві, що жінка «берегиня», що вона має сидіти з дітьми вдома і плекати годувальника-чоловіка. Має прибирати, готувати, прати, прасувати, пришивати, нести баули з супермаркету (бо ж треба з чогось готувати, чимось прибирати) тощо.
Я теж це вмію, роблю і таким чином підтримую свою кохану дружину!

Тому усі чоловіки, які бажають долучитися до флешмобу #ПідтримуюЇї, повинні пришити будь-якого іншого ґудзика на лацкан піджака в знак того, що ми теж вміємо, можемо і робимо стереотипні «жіночі» обов'язки та виступаємо за рівні права та можливості жінок та чоловіків!» – заявив активіст. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як обміняти посвідчення водія у луцькому ЦНАПі. Покрокова інструкція
Наступна новина «Президент взагалі не «по дівчатах», – «Квартал» спародіював Зеленського
Останні новини
Схожі новини