На «Бандерштаті» влаштували флешмоб на підтримку полонених моряків. Фото з висоти

На «Бандерштаті» влаштували флешмоб на підтримку полонених моряків. Фото з висоти

Під час фестивалю українського духу «Бандерштат» влаштували традиційний флемоб – утворення символічної фігури за участю фестивальників.

Цього року бандерштатівці сформували якір – символ моряків. Таким чином цей флешмоб присвятили полоненим українським морякам, яких 25 листопада 2018 року незаконно захопили російські військові.

Нагадаємо, це сталось біля берегів Криму. Російські військові обстріляли та захопили артилерійські катери ВМС України, які прямували з Одеси до Маріуполя.

На борту перебували 24 моряки. Зараз вони в полоні в Росії. Країна-агресор звинувачує українських військових у «незаконному перетині кордону». Натомість позиція України інша: зіткнення відбулося в нейтральних водах. 

Нагадаємо, минулого року на «Бандерштаті» виклали слово FREE на підтримку українців, яких держава-агресор незаконно утримує за гратами.

Дивитись фото з першого дня «Бандерштату»

Дивитись фото з другого дня «Бандерштату»

Дивитись фото з третього дня «Бандерштату»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 5 серпня
Наступна новина 20 найемоційніших світлин «Бандерштату»
Останні новини
Схожі новини