Луцький дизайнер робить відеопроект і показує найцікавіші місця історичної Волині. ВІДЕО

Луцький дизайнер робить відеопроект і показує найцікавіші  місця історичної Волині. ВІДЕО
Андрій Михайлов (джерело: Фейсбук)

Замок Любарта, Почаїв, Острог, Тараканівський форт - все це у відеопроекті «Місця Великої Волині» лучанина Андрія Михайлова. Луцький дизайнер і фотограф зняв 18  місць не лише сучасної, а й історичної території Волині.

Це нинішні Тернопільщина, Житомирщина, Львівщина, Рівненщина, частково Білорусь і Польща, – йдеться у сюжеті 12 каналу.

Андрій Михайлов розповідає, що адресує свій проект людям, які там живуть і цікавляться історією свого краю.

«В цьому відеопроекті я показую більше сам регіон Волині, який він був історичний впродовж останньої тисячі років, тобто, від періоду Київської Русі до теперішнього часу - панування різних держав на цих землях.  Тут немає ніякої політики, це швидше такий історичний екскурс - показати географію Волині», – зазначив автор проекту.

Свій відеопроект Михайлов презентував лучанам в одній із книгарень міста.

«Історія Волині мені особисто дуже цікава. Я не волинянка, то мені пізнавати і пізнавати. Я думаю, що це дуже якісний продукт,  з яким мусить кожен познайомитися, тому я тут», - зазначає Юлія Євпак, яка прийшла на презентацію.

«Треба йти далі, бо це формат, де збирають 30-40 людей, які цікавляться історією, а потім це треба випускати на загал, на більшу аудиторію», - зазначив екс-мер Луцька Богдан Шиба, який теж прийшов на презентацію.

Андрій Михайлов працював над проектом 1,5 роки. Автор розповідає на створення одного відео йому знадобилося два тижні, адже займається цим лише у вільний час та у вихідні. 

 

Приклади відео Андрія Михайлова:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ТОП-5 найдорожчих і найдешевших «євроблях». ФОТО
Наступна новина Гриценко назвав 5 кандидатів у президенти, з ким домовляється про об'єднання
Останні новини
Схожі новини