Луцькій «Ласці» планують дати додаткові гроші – на зарплати працівникам

Луцькій «Ласці» планують дати додаткові гроші – на зарплати працівникам
Джерело фото: Волинські Новини

На збільшення фонду заробітної плати КП «Ласка» з міського бюджету Луцька планують виділити додаткові 200 тисяч гривень.

Про це стало відомо 25 вересня під час засідання постійної комісії Луцькради з питань планування соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету, – пише ІА ВолиньPost.

У ході комісії розглядали зміни до бюджету міста, які мають затвердити на сесії 26 вересня.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова розповіла, що із загального фонду міської казни планують спланувати 200 тисяч гривень на заробітну плату працівникам підприємства. 

Мовляв, велика кількість працівників змінилася, їм всім виплатили кошти за невикористані відпустки та допомогу при звільненні. Окрім того, у ході планування фонду заробітної плат враховували менший рівень мінімальної зарплати, ніж той, який є нині.

Єлова зауважила, що загалом «Ласка» просить виділити їм 560 тисяч гривень, однак пропозицію, що й на скільки, треба вивчити.

Також міська рада ще виплатити КП 552 тисячі гривень у рамках співфінансування проекту із каністерапії - за ці гроші мають зробити спеціальний майданчик, де з тваринами зможуть займатися діти, а також мають провести 3 спеціальні тренінги


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанка здобула «золото» на Чемпіонаті України
Наступна новина Спортсментка-паралімпійка з Луцька отримала у подарунок квартиру
Останні новини
Схожі новини