Луцький міськрайонний суд знову переїжджає

Луцький міськрайонний суд знову переїжджає

Від сьогодні, 11 грудня, судді та працівники апарату Луцького міськрайонного суду, які перемістились з приміщень, що по вулицях Шевченка,39 та Сенаторки Левчанівської, 1, працюватимуть за адресою: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 24.

Про це йдеться на офіційній сторінці структури у Facebook.

Нагадаємо, Луцький міськрайонний суд переїжджає у нове приміщення.

Зокрема, за адресою: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 24, працюватимуть судді: Гринь О.М., Кирилюк В.Ф., Подзіров А.О., Пушкарчук В.П.,Рудська С.М., Філюк Т.М., Черняк В.В., їх помічники, секретарі судових засідань, а також, відділ забезпечення розгляду цивільних справ та справ адміністративного судочинства.

Тимчасово за адресою: м. Луцьк, вул. Сенаторки Левчанівської, 1, працюватимуть судді: Кихтюк Р.М., Пахолюк А.М., Присяжнюк Л.М., їх помічники, секретарі судових засідань, а за адресою: м. Луцьк, вул. Шевченка, 39, суддя Олексюк А.В. та його помічник і секретар судових засідань.

Також, звертаємо увагу, що вхідна кореспонденцію по кримінальних провадженнях та справах про адміністративні правопорушення буде прийматися за адресою: місто Луцьк, вулиця Конякіна, 3, по цивільних та адміністративних справах за адресою: місто Луцьк, вулиця Лесі Українки, 24.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 14 миротворців ООН загинуло внаслідок нападу в Конго. ВІДЕО
Наступна новина У Свято-Миколаївському монастирі на Волині освятили дзвіницю. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини