Луцький нейрохірург йде з Волинської обласної дитячої лікарні

Луцький нейрохірург йде з Волинської обласної дитячої лікарні

Луцький нейрохірург Михайло Ловга заявив про звільнення з Волинської обласної клінічної лікарні. Разом з ним йде більшість нейрохірургічної команди. Каже, що для нього це було складним рішенням. Поки лікар не розповідає, де буде працювати, але зазначає, що крок для його переходу в іншу лікарню зробив «один з найпрогресивніших керівників медичних закладів сучасної України». 

Про це Михайло Ловга розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

Читайте також: Нейрохірург зібрав 700 тисяч гривень на ремонт операційної: «Я не вірив, що держава допоможе»

«В такий час, м’яко кажучи, не дуже радісною чи актуальною буде новина про наш переїзд. І хоч рішення про зміну місця роботи обговорене і прийняте до початку війни, радість від такого переїзду не така, як мала би бути. Та й взагалі рішення про зміну місця роботи виникло дуже неочікувано, хоча певні розуміння, що ми досягли «максимуму» в дитячій лікарні м. Луцька і не дуже можемо прогресивно щось далі змінити без серйозної адміністративної підтримки та радикальних змін, вже виникали по-трошки) І неочікуваний дзвінок одного з найпрогресивніших керівників медичних закладів сучасної України, як і його запрошення очолити одне з найбільших відділень дитячої нейрохірургії в Україні заставили мене багато обдумати, не спати кілька ночей, зважити всі «за» і «проти» і отримавши підтримку практично всієї своєї нейрохірургічної команди, таки погодитись.

Адже підтримка і розуміння керівника, спільні бачення і більша можливість самореалізації, суть якої в допомозі нашим маленьким і таким складним пацієнтам, перемагають над засидженістю, звичкою і давніми напрацюваннями. Новий шлях - шлях до розвитку однозначно!) Тож більшістю нейрохірургічної команди ми приєднуємось до чудового колективу заради руху вперед. І хоч в Україні дуже неочікувано з‘явилась армія орків, рішення про переїзд не могло змінитись, адже зараз ми потрібні тут як ніколи, складні нейрохірургічні захворювання дитячого віку нікуди не поділись. Зараз ми маємо важливий досвід лікування практично усього переліку нейрохірургічних захворювань дитячого віку і вже не раз демонстрували наші чудові результати», – зазначив Михайло Ловга.

Він також подякував усьому колективу Волинської обласної дитячої лікарні, з яким працював пліч-о-пліч.

«Дякую усім колегам, з якими з радістю працювалось багато років в складі неймовірного закладу - Волинської обласної дитячої лікарні та усього об‘єднання. Це були неймовірні роки. Вибачте, не зі всіма вчора встиг попрощатись в силу певних причин. Дякую кожному з Вас, ніколи не забуду) Багато всього вдалось здійснити, багато задумів реалізовано, величезна робота пророблена.

Пишучи пост в тягучці до блокпоста, трошки відволікся від найсерйознішої і найактуальнішої проблеми України - нападу нечисті. Але ніколи не забуваю і точно ніколи не зможу забути москальського ворога, який вбиває все українське. Дякую усім військовим, волонтерам, кожному українцю який на своїй бойовій позиції!!! Ми точно переможемо. Все буде Україна!! Слава Україні!», – підсумував він. 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Міський голова Ковеля та члени виконкому віддадуть 20% своєї зарплати на потреби військових
Наступна новина Дві ракети вдарили по аеропорту на Дніпропетровщині
Останні новини
Схожі новини