Луцький нейрохірург Михайло Ловга розповів, куди пішов працювати

Луцький нейрохірург Михайло Ловга розповів, куди пішов працювати
Фото зі сторінки у «Facebook» Михайла Ловги

Луцький нейрохірург Михайло Ловга розповів, що вже майже тиждень працює у Львівській міській дитячій лікарні. Наразі йому разом з командою вдалось провести хірургічне втручання дітям з Києва, Чернігова, Дніпра.

Про це він написав на своїй сторінці у «Facebook».

Нагадаємо, раніше луцький нейрохірург Михайло Ловга заявив про звільнення з Волинської обласної клінічної лікарні. Разом з ним перейти на нове місце роботи мала більшість нейрохірургічної команди. Тоді лікар не розголошував, де саме працюватиме. Однак, 18-го березня, він повідомив, що вже п’ять дні працює у  Львівській міській дитячій лікарні.

«Багато людей хвилювались чи не втечемо ми за кордон в такий важкий час, але, певно, ті люди погано знають мене та кожного з членів нашої команди. Ми прийняті на роботу, злилися з чудовим колективом, пробуємо будувати все згідно спільних бачень.

І ось п‘ятий день на новому місці у Львівській міській дитячій лікарні чи згідно нової назви - Лікарні Святого Миколая. Дякуємо Олегу Олеговичу та Івану Петровичу за можливість рухатись разом в заданому напрямку», - написав Михайло Ловга.

Фото зі сторінки у «Facebook» Михайла Ловги

За його словами, за цей час лікарі вже встигли провести хірургічне втручання дітям з пухлинами головного та спинного мозку, складною кистозною гідроцефалією, вадою розвитку головного мозку з Києва, Чернігова, Дніпра. Наступного тижня ж планують допомогти дітям з Хмельницького, Вінниці, Франківська та інших регіонів.

«Пробуємо рятувати діток і молимо Бога, щоб наша лікарня була в безпеці і ми далі могли виконувати складну роботу. Враховуючи вимушену міграцію збільшилось навантаження на відділення, але ми готові допомагати на максимум. Адже саме тут наша «бойова» позиція», - написав лікар.

Також він зазначив, що всі, кому потрібна консультація, чи лікування дитячого нейрохірурга можуть записатись на прийом.  Для полегшення запису і пришвидшення відповіді можна надіслати суть проблеми на основні месенджери (Viber, WhatsApp, Telegram) на номери відділення: 0506834178, 0670113611; Ловга Михайло Іванович робочий номер: 0994986722.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Білорусі зводять понтонну переправу через Прип'ять - ЗМІ
Наступна новина У боях з окупантами загинув волинський військовий Андрій Доманський
Останні новини
Схожі новини