Луцький ресторан запрошує на музичні вечори

Луцький ресторан запрошує на музичні вечори

У пивному ресторані «Карабас Барабас», який розташований на проспекті Молоді, 14а щовихідних відбуваються акустичні концерти. Вхід – безкоштовний, однак у закладі радять попередньо бронювати столики.

В кінці тижня кожен хоче відпочити. Для тих, хто не дуже полюбляє галасливі місця чи дискотеки у новенькому «Карабасі Барабасі» проводять акустичні вечори.

Відомі хіти у сучасній обробці, акустичні композиції та легкий джаз – найкраще підійдуть для хорошого вечора у компанії друзів. Так, цього тижня у п’ятницю на сцені виступатиме кавер-гурт LORI, а вже у суботу – джаз-бенд Carlos Bandos.

Вхід – вільний, а виступи розпочинаються о 20.00.

Також у закладі пропонують пиво власного виробництва. У броварні варять шість видів крафтового напою, тож можна скуштувати, як традиційні – світле, чи темне, так і доволі оригінальні види – медове, пшеничне чи чорне.

До пива пропонують цікаві закуски, скажімо, курячі сердечка у пікантному соусі чи міні-чебуреки. У меню є й страви для тих, хто дотримується здорового харчування: можна обрати чимало салатів і легких закусок. У закладі є й банкетна зала для особливих святкувань.

Забронювати столика на музичні вечори можна за телефоном: 073 600 400 2.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькій лікарні годують за 15 гривень, а в пологовому - за 10
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 16 серпня
Останні новини
Схожі новини