Луцькій школі – 75. ФОТО

Луцькій школі – 75. ФОТО
Урочистості з нагоди 75-річчя 2-ї луцької школи ( фото із сайту Луцької міськради)

Загальноосвітня школи І-ІІІ ступенів №2 міста Луцька відзначила 75-річний ювілей.

Урочистості з цієї нагоди відбулися у середу, 6 березня, повідомляє сайт міськради.

На захід завітали педагоги міста, учні та випускники закладу, представники міської влади.

«Багато б я могла сказати про рідну школу, згадати усіх учителів. Мене тут навчили любити рідну мову, літературу, навчили історії. Усі ці роки я подумки повертаюся до школи, до своїх вчителів та уроків і думаю: «Що ж відбувалося тоді?». Адже тут навчили головному – відбутися в житті», – так висловила подяку педагогічному колективу нардеп Ірина Констанкевич.

Як розповів радник міського голови Ігор Поліщук, з ініціативи депутата міської ради Сергія Савчука було виділено 430 тис. грн з міського бюджету на ремонт актової зали загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, 1,5 млн грн на укріплення будівлі закладу, а за програмою НЕФКО-3 буде замінено усі дерев’яні вікна закладу на енергозберігаючі, капітально відремонтують покрівлю, вентиляцію, буде встановлено ІТП.

Окрім того, Ігор Поліщук вручив Подяку міського голови педагогічному колективу закладу в особі директора Василя Грищука та заступнику директора з навчально-виховної роботи Валентині Мигляс.

Після цього присутні подивилися святковий концерт за участі учнів та випускників закладу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Для волинян оголосили штормове попередження
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 6 березня. ФОТО
Останні новини
Схожі новини