Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 6 березня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 6 березня. ФОТО
Волинянин за кермом DAF виїхав на зустрічну смугу і вчинив смертельну аварію (фото - поліції Рівненської області)

Пропонуємо ознайомитися із добіркою пригод Волині та Луцька, про які стало відомо у середу, 6 березня.

У Стиру знайшли тіло людини 

Чоловік помітив у річці Стир тіло, яке пливло від так званого «будинку з химерами» до мосту на вулиці Ковельській. Він повідомив про це компетентним службам. Бригада рятувальників, яка прибула на виклик, дістала тіло з води під мостом на вулиці Ковельській. Наразі встановлюють дані особи та деталі випадку. 

Нагадаємо, 31 січня у Луцьку на Центральному пляжі чоловік, який займався моржуванням, пірнув у воду та не виплив.

Підліток побив атовця

У Нововолинську вночі з 2 на 3 березня між 15-річний хлопець побив учасника АТО, якому близько 40-ка років. Потерпілий перебуває у важкому стані. Хлопець попросив у чоловіка цигарку. Останній відмовив і почав шарпати підлітка. Той у відповідь побив чоловіка. Останній перед цим посварився зі своєю співмешканкою та йшов від неї.

«Хлопець попросив закурити, стався конфлікт. Будуть проводитися експертизи, яким чином чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження: внаслідок падіння чи від удару та вирішуватиметься питання по кваліфікації злочину та притягнення до відповідальності», – зазначив начальник поліції Нововолинського відділення Сергій Галащук.

Крадіїв металу швидко затримали

У Ковелі 5 березня піймали двох чоловіків, які з території підприємства на вулиці Гулака-Артемовського вкрали металобрухт. Коли патрульна поліція прибула за викликом, застала чоловіків 23 і 25 років, які несли мішок із брухтом чорного металу. Цей метал вони, як з’ясувалося, таємно викрали на підприємстві кілька хвилин тому. Зловмисників затримали і на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Волинянин вчинив смертельну аварію на Рівненщині

На автодорозі Київ-Ковель, поблизу Рокитного Рівненської області, зіткнулися автомобіля ВАЗ-2104 та вантажівка DAF. Водій легковика загинув. За кермом ВАЗа був 46-річний уродженець Волинської області, який з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою. Від удару вантажний тягач відкинуло у кювет. Легковий автомобіль понівечило, а тіло водія рятувальники діставали за допомогою спецтехніки. 
 

Загинув у вогні

Під час пожежі у житловому секторі Волині загинула людина. Йдеться про село Світязь Шацького району, де позбувся життя 36-річний чоловік. 

Горить торф…

5 березня в урочищі Риврини, що поблизу села Бихів Любешівського району, зайнявся торф. Станом на 11:00 рятувальники за допомогою 2-х автоцистерн та мотопомпи ліквідували загорання на площі 1 гектара, залишилось ще півгектара. 

…і суха трава

За добу на Волині рятувальники ліквідували 4 загорання сухої трави. 5 березня близько 11:00 біля села Фалемичі Володимир-Волинського району виникло загорання сухої трави на площі 0,4 гектара, яке швидко загасили. 
А за годину горіло вже в селі Іванів Іваничівського району на площі 0,5 гектара.

Також о 15:19 в селі Ольганівка Рожищенського району горіла суха трава на площі 0,6 гектара, а о 17:40 в селі Рованці Луцького району  зайнявся 1 гектар посуші. Обидві пожежі рятувальники оперативно ліквідували.

З картки зникло 35 тисяч

Ковельчанка попалася на «гачок» до псевдобанківських працівників. У телефонному режимі спритник назвався працівником одного з відділів банку та під приводом збільшення кредитного ліміту і зменшення відсоткової ставки заволодів реквізитами кредитної картки заявниці, з якої згодом зникло майже 35000 грн.

Переходив дорогу у недозволеному місці – потрапив під колеса

На автодорозі «Луцьк – Рівне» у селі Струмівка Луцького району легковик «Mazda 6» збив пішохода. Керував транспортним засобом 43-річний лучанин, який, ймовірно, не врахував дорожньої обстановки та наїхав на пішохода, 60-річного місцевого жителя, який перетинав проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Пішохода госпіталізували у відділення травматології міської лікарні.

Крали все, що під руки потрапляло

За обкрадання квартир засудили 32-річного мешканця Нововолинська та 33-річного мешканця Горохова. Із жовтня 2017-го по січень 2018 року молодший зловмисник самостійно обікрав чотири квартири та міський клуб у Нововолинську, поцупивши грошей, побутової техніки та інших цінностей на понад 127 тис. грн. Разом зі спільником у жовтні-листопаді 2017 року вони обікрали ще дві квартири у шахтарському місті, завдавши їхнім власникам майнової шкоди на понад 95 тис. грн. 

Зловмисники не гребували нічим – від ювелірних виробів і побутової техніки до манікюрних наборів, пляшок з алкоголем, рушників та викруток.

Визнавши обох раніше уже судимих за такі злочини чоловіків винними у вчиненні крадіжок, Володимир-Волинський міський суд призначив їм покарання: молодшому – у виді 3 років та 9 місяців позбавлення волі, старшому – у виді 3 років та 6 місяців позбавлення волі.

Їздив із підробленими правами – потрапив на лаву підсудних

Луцький міськрайонний суд виніс вирок чоловіку, який з 2011 року їздив з підробленим посвідченням водія. Йому присудили 1 рік та 6 місяців умовного терміну. Посвідчення той отримав від невстановленої особи 2 грудня 2011 року на території колишнього ВРЕР на вулиці Підгаєцькій в Луцьку. Цій особі він дав свої документи та фотокартку. Через кілька днів, у грудні 2011-го, отримав підроблене посвідчення водія категорій "А", "А1", "В", "С1".

Власник посвідчення 1 червня 2018 року близько 5-ї ранку на проспекті Волі, їдуючи у своїй «OpelVectra» не виконав вимоги дорожнього знака. На вимогу інспектора патрульної поліції надав документи, однак посвідчення викликало підозру.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю та щиро розкаявся у вчиненому.

У Ковелі зловили крадія сумки.

У Ковелі чоловік викрав сумку та зник у невідомому напрямку. 
Інспектори, що прибули за викликом, обстежили прилеглу територію і виявили підозрілу особу, на яку вказав заявник та свідки. 31-річного громадянина доставлено до Ковельського відділку поліції. Підозрюваному загрожує кримінал.

Підготовлено за матеріалами інтернет-видань Конкурент, ІА ВолиньPost, БУГ, а також прес-служб Патрульної поліції Волинської області, ГУНП Волинської області, ГУНП Рівненської області, управління ДСНС у Волинській області, прокуратури Волинської області.   


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькій школі – 75. ФОТО
Наступна новина Україна – серед країн, де мобільний Інтернет найдешевший
Останні новини
Схожі новини