Луцький зоопарк запрошує особливих відвідувачів на безплатну гостину

Луцький зоопарк запрошує особливих відвідувачів на безплатну гостину
Фото: Фейсбук

Луцький зоопарк запрошує відвідувачів з особливими потребами на безплатну гостину у понеділок, 3 грудня. 

«Сьогодні маємо для вас особливе оголошення, які потребує репосту задля того, щоб воно дійшло до якомога більшої кількості адресатів», – йдеться на сторінці звіринцю у Фейсбуці

«Ми знаємо, що таке особливі потреби, не з чуток. По-перше, значна частина наших підопічних - особливі. Хтось - від народження, хтось - через непередбачувані життєві обставини, хтось - зі злої волі тих, хто за них сильніший чи зліший. По-друге, у нас працюють люди з особливими потребами, забезпечуючи комфорт та затишок і гостям, і підпічним.

Тому з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю, який світ відзначає 3 грудня, запрошуємо усіх особливих відвідувачів на гостину безоплатно. Цей невеличкий сюрприз - просто знак пошани до тих, хто, попри випробування долі, не опускає рук, а долає негаразди і насолоджується кожним днем!» – йдеться у дописі. 

 

Всі різні - всі рівні! Привіт, любі друзі! Сьогодні маємо для вас особливе оголошення, які потребує репосту задля того,...

Posted by Луцький Зоопарк on Thursday, 29 November 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бюджетна сесія Волиньради може відбутися 20 грудня
Наступна новина Юна дівчина з Волині потребує допомоги на лікування
Останні новини
Схожі новини