Луцьким муніципалам вчергове купили телефони

Луцьким муніципалам вчергове купили телефони
Фото ілюстративне

Департамент муніципальної варти Луцької міськради вкотре витратив кошти на закупівлю мобільних телефонів для працівників. 

Про це стало відомо з транзакцій департаменту, пише «Волинь Online».

Так, 19 серпня департамент заплатив 16,12 тисячі гривень для підприємця Войтовича Віталія Валерійовича за мобільні телефони “Samsung SM-Galaxy Black”. 

Зауважимо, що у липні департамент витратив 24,18 тисячі гривень на придбання таких же мобільних телефонів у того ж підприємця. 

Окрім того, 9 квітня департамент муніципальної варти придбав у підприємця Віталія Войтовича мобільні телефони «Samsung SM-Galaxy Black». На це витратили 43,6 тисячі гривень.

Також, 3 березня у того ж підприємця муніципали купували телефони «Samsung SM-Galaxy Black». Тоді витратили 23,7 тисячі гривень.

До слова, підприємець зареєструвався лише декілька місяців тому – 16 жовтня 2019 року, але, як свідчать дані «You control», вже виграв державних закупівель на загальну суму на 490,339 тисячі гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Президент присвоїв почесне звання луцькій лікарці
Наступна новина У Луцьку влаштували патріотичний велопробіг: як це було. ФОТО
Останні новини
Схожі новини