Луцький зоопарк матиме власну унікальну поштову марку

Луцький зоопарк матиме власну унікальну поштову марку

Луцький зоопарк, окрім сувенірної продукції у вигляді календарів, блокнотів, путівників, кружок та іншого, тепер матиме власну поштову марку.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

«Новинка — це поштові марки із зображанням тварин зоопарку. Це черговий спосіб популяризації нашого міста як туристичного», - зазначила Людмила Денисюк.

Підприємство є учасником важливих урядових ініціатив наукового та просвітницького спрямування. Найбільше співпрацює з Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України (участь у нарадах, розробка правил утримання тварин у зоологічних установах). Також КП «Луцький зоопарк» є учасником Плану щодо збереження та відтворення зубра в Україні на 2023–2027 роки. У зоні відповідальності підприємства – організація та проведення заходів із комунікації, освіти та обізнаності населення щодо цього виду.

Працівники зоопарку організовують багато цікавих тематичних заходів, благодійних акцій, екскурсій.

«Дуже хочеться розширити територію. Наш зоопарк є найменшим в Україні – 4,3 гектара. Болючим питанням є приміщення для працівників зоопарку. Адже зараз немає можливості проводити семінари та зустрічі на різноманітну тематику. Тому ми будемо працювати над цим», – наголосила директор комунального підприємства «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Чоловік не знає, що син вступив у військову академію», - дружина військовополоненого з Волині
Наступна новина На Волині відкрили 102-ий підрозділ місцевої пожежної охорони
Останні новини
Схожі новини