Луцькому підприємцю не продовжили термін оренди ринку

Луцькому підприємцю не продовжили термін оренди ринку

Підприємцю Петру Шугаю не продовжили термін оренди земельної ділянки, на якій розташований ринок «Шанс» на вулиці Кравчука.

Про це йшлося 29 серпня під час сесії міської ради.

Перед голосуванням виступили представники ринку. «Ми самі створили свої робочі місця. Ми не беремо у держави нічого», – сказала представник підприємців Раїса Ткаченко. Мовляв, якщо їм не продовжать договір оренди, вони змушені будуть їхати в Польщу, або ж бути безробітними, або йти у центри зайнятості та сидіти на шиї у держави.

Вона звернулась до депутатів з проханням думати перед голосуванням за кожне рішення, адже натискання кнопки вирішує долю багатьох людей.

Натомість депутат Олександр Козлюк розповів, що орендар ринку Петро Шугай вчасно не повернув ділянки, які використовувались для парковок, коли термін договору оренди на них закінчився. Крім того, частина території біля «Шансу» не заасфальтована.

«Завтра будете забирати хати у людей. Ви совість маєте? Я вклав туди гроші», – відповів на це підприємець Петро Шугай. Він розповів, що йому довелося судитися за цей ринок та платити «адвокатам і суддям».

Врешті «за» проголосували 12 депутатів. Відтак договір оренди не продовжили.

Нагадаємо, сьогодні підприємці ринку «Шанс» влаштували під міською радою акцію протесту. Вони розвісили плакати, на одному з яких був напис «90-ті повернулися».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Звільнили скандальну очільницю школи на Волині
Наступна новина На українців чекає затяжний метеоудар: до чого готуватися
Останні новини
Схожі новини