Луцькрада знайшла перевізника на маршрути №26 та №26а

Луцькрада знайшла перевізника на маршрути №26 та №26а

Луцька міська рада знайшла перевізника, який тимчасово обслуговуватиме маршрути №26 та №26а, які курсують на Вишків. Далі – мерія проведе конкурс на визначення постійного перевізника.

Про це під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, 23 грудня, розповів начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, – пише «ВолиньPost».

Члени виконкому проголосували за розірвання договору на обслуговування з Луцьким підприємством електротранспорту, яке раніше обслуговувало маршрути.

За словами Степанова, ці маршрути тимчасово обслуговуватиме підприємець, який написав заяву про такі наміри. Далі ж мерія проведе конкурс на визначення постійного перевізника.

Зауважимо, що після впровадження безготівкової оплати проїзду у транспорті Луцька, Вишків залишився одним із найпроблемніших у транспортному значенні районів міста.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українцям планують знизити податки на доходи
Наступна новина У чотирьох будинках Луцька тимчасово не буде гарячої води
Останні новини
Схожі новини