Луцькрада звернулась до Кабміну з проханням відновити роботу непродовольчих ринків

Луцькрада звернулась до Кабміну з проханням відновити роботу непродовольчих ринків

Секретар міської ради Григорій Пустовіт звернувся до Кабінету Міністрів України з проханням відновити роботу непродовольчих ринків у Луцьку.

12 травня після зустрічі з підприємцями непродовольчих ринків виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт підписав звернення до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо можливості відкриття в Луцьку ринків непродовольчої групи товарів, – інформують у мерії.

Нагадаємо, працівники ринків Луцька, які торгують непродовольчими товарами, зібралися на мирну акцію у вівторок, 12 травня.

У зверненні йдеться про те, що останнім часом помітно зросла кількість звернень суб’єктів малого та мікропідприємництва до міської ради. Йдеться про позбавлення можливості ведення господарської діяльності та, як наслідок, подальше зростання фінансових втрат, а також нерівні умови, в яких опинились великі продовольчі, непродовольчі та змішаного типу супермаркети, з однієї сторони, та малий і мікробізнес, з іншої.

Водночас суб’єкти підприємництва запевняють, що готові взяти на себе повну відповідальність за дотримання всіх правил безпеки, вимог карантину та організацію необхідних протиепідемічних заходів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Мав дуже багато супутньої патології». У Луцьку помер чоловік, в якого виявили COVID-19
Наступна новина Жидичин – до Луцька, Підгайці – до Липин. Сьогодні уряд може «перекроїти» Волинь
Останні новини
Схожі новини