Луцьку дадуть 695 тисяч євро на ліхтарі, світлофори і ремонт Рівненської

Луцьку дадуть 695 тисяч євро на ліхтарі, світлофори і ремонт Рівненської
Луцьк вечірній (фото ІА «Волинські новини»)

Луцьк отримає 695 тис євро грантових коштів, аби уже навесні 2019 року почати ремонтувати частину вулиці Рівненскьої, а також оновити світлофори і вуличне освітлення на вулицях Конянкіна і Рівненській

Гроші надійдуть від Євросоюзу в рамках проекту «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька». Відповіду угоду 3 січня в місті Хелм Республіки Польща підписав секретар Луцької міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, повідомив перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад.

«У Луцьку буде проведено капітальний ремонт ділянки дороги по вул. Рівненська протяжністю 0,5 км, а також модернізовано систему світлофорного регулювання дорожнім рухом та оновлено вуличне освітлення на вул. Конякіна та Рівненська» - поінформував Недопад.

Це буле зроблено в рамках проекту "Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька". Місто отримає 695 тис євро грантових коштів та дофінансовуатиме роботи з коштів місцевого бюджету.

Очікується, що роботи в рамках проекту в Луцьку розпочнуться навесні цього року, уточнив Недопад.

Проект буде реалізовуватися відповідно до програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014–2020, та отримає фінансування з коштів ЄС на заходи в Луцьку та Хелмі.

3 січня у Хелмі Григорій Пустовіт та Президент Хелма Якуб Банашек підписали Партнерську угоду щодо реалізації проекту.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гарячу воду в Нововолинську хочуть подавати 4 дні на тиждень
Наступна новина Історія першого на Волині репортажу про Різдво. ЗГАДАТИ  ВСЕ
Останні новини
Схожі новини