У Луцьку приміщення книгарні «Освіта» продали на аукціоні

У Луцьку приміщення книгарні «Освіта» продали на аукціоні

Аукціон з продажу комунального приміщення площею 174.4 метри квадратні за адресою пр. Волі, 8 (колишній магазин "Освіта") відбувся сьогодні, 23 листопада. Він завершився на сумі 16 112 000, 00 грн.

Про це на своїй сторінці повідомив мер Луцька Ігор Поліщук.

«Аукціон з продажу комунального приміщення площею 174.4 метри квадратні за адресою пр. Волі, 8 (колишній магазин "Освіта") завершився на сумі 16 112 000, 00 грн. В разі підписання договору переможцем, ця сума надійде до міського бюджету», – написав мер. 

Нагадаємо, причиною винесення на розгляд депутатського корпусу рішення про ліквідацію "Освіти", є збиткова діяльність цього підприємства. Суб’єкт господарювання, який має вигідне розташування, який повинен розвиватись, сплачувати податки та забезпечувати волинян якісною українською книгою, починаючи з 2016 року, є збитковим, а 2019 фінансовий рік магазин завершив зі збитками у 95 тисяч гривень.

Читайте також: «Чую «зробили б чотири смуги», тоді дарую книгу». Розмова з мером Луцька через рік після обрання

 

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Цього року у Луцьку від п'ятьох дітей відмовилися батьки, ще десятьох – вилучили з сімей
Наступна новина Реконструкцію площі Героїв Майдану мають завершити до кінця року. Що вже зробили
Останні новини
Схожі новини