Любов і турбота у кожній пасці: воїнам волинської бригади везуть великодні гостинці на фронт

Любов і турбота у кожній пасці: воїнам волинської бригади везуть великодні гостинці на фронт

Воїнам 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого відвезуть великодні гостинці на передову.

Про це йдеться на сторінці бригади у фейсбуці. 

Страсний тиждень – надскладний для капелана на передовій: щоденні сповіді воїнів, що виходять з бою, потребують душпастирської опіки, дружньої розради, батьківського підбадьорення.

Отець Ігор, як добрий батько, розвозить у всі без виключення підрозділи Князівської бригади великодні паски, аби кожен воїн на передовій відчув свято Воскресіння Христового.

«У кожній пасці, яку я відвезу в підрозділ, і яку споживатимуть наші воїни на Великдень – любов і турбота українців. У ці передвеликодні дні і в свято Воскресіння Христового, я впевнений, увесь український народ – з думками і з молитвою за наших бійців. А всі ми, ті, хто відзначатиме Великдень на фронті, далеко від своїх родин, знаємо: як Ісус Христос своїм воскресінням переміг смерть, так Україна руками своїх захисників переможе зло і свого одвічного ворога!» – каже капелан. 

Паски, які розвозить отець Ігор, крашанки та інші смаколики він у неділю вдосвіта, у світле свято Воскресіння Христового разом із воїнами Князівської бригади урочисто освятить.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На п'ять років за ґрати потрапив волинянин, який зняв на телефон колону військової техніки
Наступна новина У боях за Україну загинув воїн з Волині
Останні новини
Схожі новини