Люди міста: бізнес-леді Руслана Лазарева

Люди міста: бізнес-леді Руслана Лазарева

Руслана Лазарева – підприємець, власник мережі книгарень «Руніка», що розташовані у Луцьку, неодноразовий лауреат обласних та міських конкурсів «Кращий працівник книгорозповсюдження».

Зі своїх книгарень Руслана намагається зробити не просто магазини, а місця, що навчають, розвивають та надихають. Першу книгарню «Руніка» відкрила в 2001 році. З неї розпочався розвиток торгової мережі, котра зараз нараховує чотири магазини в різних куточках Луцька. За цей час майже два десятки безробітних знайшли тут собі роботу за направленням центру зайнятості. Родзинка книгарень – навчальна та навчально-методична література для вивчення іноземної мови.

Одним із основних своїх завдань Руслана Лазарева вважає розвиток просвітницької діяльності: популяризацію книгочитання, поліпшення рівня знань іноземної мови у школах на регіональному рівні, допомога усім, хто навчає іноземної мови або її вивчає. Як офіційний представник видавництва OxfordUniversityPress у Луцьку, бере постійну участь у навчальних семінарах для вчителів англійської мови.

Читати також: Бізнес на декоративних ружах. Історія успіху від Волинського центру зайнятості

Пані Руслана – людина, яка має активну життєву позицією, тож є учасником багатьох благодійних акцій: «Подаруй бібліотеці книгу», «Книга – друг, лікує від 100 недуг», «Тепла іграшка надії». А також одна з організаторів та членів журі конкурсу для дітей «Найкращий читач».

Як роботодавець, намагається постійно розвиватися. Бере участь у форумах, які спільно організовує служба зайнятості з «Клубом ділових людей Україна». Минулого року представляла жіночий бізнес Волині на форумі «Жінка. Кар’єра. Бізнес», що відбувся в «Українському домі» у Києві.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 16 липня. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина «Ми йдемо на вибори!» – студенти луцького вишу зняли мотиваційний ролик
Останні новини
Схожі новини