Бізнес на декоративних ружах. Історія успіху від Волинського центру зайнятості

Бізнес на декоративних ружах. Історія успіху від Волинського центру зайнятості

Спочатку – ідея, що формується у стартап, який згодом стає маленьким підприємницьким проектом, і лише потім – маленька компанія.

У 2018 році в пошуках роботи до Луцької районної філії Волинського обласного центру зайнятості звернулася Тетяна Михайлецька. Жінка шукала роботу з гнучким графіком, який би дозволив приділяти більше часу сім’ї.

Про її історію успіху центр зайнятості розповів у рубриці «Люди району».


Під час перебування на обліку безробітна пройшла профілювання, де фахівці центру зайнятості визначили її потенціал до працевлаштування. Також Тетяна взяла участь у профконсультаційних заходах, зокрема, в інформаційному семінарі «Як розпочати свій бізнес», під час якого зрозуміла: вона й сама може розпочати власну справу.

Професійна консультація із застосуванням психодіагоностичного тестування підтвердила її бажання. Позаду навчання, захист бізнес-плану, відкриття власної справи за сприяння служби зайнятості…

Сьогодні дизайнер інтер’єру за освітою та мати двох дітей у власному будинку облаштувала студію, де виготовляє квіти-гіганти з ізолону та фоамірану. Це – новий тренд у Європі. 

Тетяна замовляє матеріали за кордоном. Вони не надто дешеві, але ведення підприємницької діяльності приносить непоганий і стабільний дохід.  Тепер хобі, яке приносило задоволення, стало джерелом заробітку. Головне, що красиві квіти – безпечні, оскільки матеріал фоаміран нелегкозаймистий.

Нині дизайнерка бере участь у проекті «Свої», де презентує власні вироби. З радістю ділиться досвідом на майстер-класах для дітей та дорослих.

Декор кімнат, офісів – предмет суперечок і довгих роздумів. Як зробити приміщення оригінальним і водночас затишним? На допомогу жителям села Липини і не тільки приходитьТетяна. Сьогодні майстриня оформила не один десяток фотозон на випускних вечорах, вітрини магазинів, дитячі свята.

Тетяна Михайлецька планує розвиватися, щоб у майбутньому сформувати маленьку компанію з найманими працівниками.

«Хоча від освоєння техніки до створення шедевра мине чимало часу і буде зіпсутий не один лист матеріалу – це не привід зупинятися! Адже декор, виготовлений вручну, душевніший, а кожна робота –  унікальна», – запевняє майстриня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька автомобільна компанія пропонує просторе приміщення для заходів
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 16 липня. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини