Майстер-класи, сімейні психологи, недільна школа: як працюватиме дитяча церква у Луцьку

Майстер-класи, сімейні психологи,  недільна школа: як працюватиме дитяча церква у Луцьку
Митрополит Михаїл на під час освячення каплиці на території дитячої церкви у Луцьку. 4 грудня 2019 року (фото прес-служби Волинської єпархії ПЦУ)

При дитячій церкві, що у Луцьку на вулиці Конякіна 25в, працюватиме дитячий та сімейний психолог, проводитимуть різноманітні майстер-класи та функціонуватиме недільна школа.

Про це стало відомо під час освячення каплиці Введення у храм Пресвятої Богородиці, яка знаходиться на території майбутньої дитячої церкви. Освячення проводив Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, – повідомляють на сайті Волинської єпархії ПЦУ.

Місце під храм митрополит Михаїл освятив рік тому – теж на престольне свято Введення в храм Пресвятої Богородиці.

Настоятель парафії протоієрей Віктор Михалевич розповів, що при церкві незабаром працюватиме психолог, як дитячий, так і сімейний. А загалом передбачено цілий родинний комплекс. Також діятиме недільна школа.

А до свята Миколая наступної неділі проведуть майстер-клас. Фахівець навчатиме дітей виготовляти подарунки. 

Нагадаємо, під будівництво дитячої церкви міська рада виділила 0,4 га міської землі. Раніше на цьому місці, згідно з генпланом міста, мав бути дитячий садок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали середню зарплату волинян. У яких областях – менша
Наступна новина У «Карабасі Барабасі» стартують грудневі вечірки
Останні новини
Схожі новини