Макс із «Maximus». Живе у спортклубі, грається …сантиметром. КІТ НА ОФІСІ

Макс із «Maximus». Живе у спортклубі, грається …сантиметром. КІТ НА ОФІСІ
Макс - ще той спортсмен))

Кожного клієнта спортклубу Maximus зустрічає рудий Макс. Найчастіше Макс просто лежить на батареї і вигріває свої боки. У нього тут – свій режим тренувань)

Макс – кіт, який оселився тут недавно і зовсім випадково. Прийшов з вулиці. Назад виставити – не знайшли в собі сили. І це - прекрасно))

Кіт спортклубу Maximus із заступницею директор Аліною Ковтонюк 
«Знайомтеся, це Марсік і Буц», - написав якось у себе на ФБ президент авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України» Євген Дихне і показав двох (!) котів з офісу МАУ. Любов до котів в МАУ така безмежна, що з 10 лютого вони дозволили мандрувати в літаках котам із вагою до 10 кг.  Якось мер Дніпра Борис Філатов показав кота Байдена, який живе у тамтешній міськраді. Кіт на офісі – це круто, це добре, це правильно. А якщо це кіт, якого взяли з вулиці – то це на одне добро у світі більше. …«Хм))» - подумали ми на «Першому» і вирішили розказати і показати вам луцьких котів на офісі у спеціальній ранковій рубриці. Кожного ранку впродовж тижня розказуємо про корпоративного улюбленця. Читайте далі...

 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Його звати Шпек. Він живе в креативній агенції дизайну та реклами Mirrolab. КІТ НА ОФІСІ 


ОФІС

Луцький Spa&Fitness-центр Maximus. Сучасний тренажерний та спа комплекс. Розташований у Луцьку за адресою Електроапаратна, 4. Крім власне тренажерної зали, тут є басейн, джакузі, соляна кімната, кімната відпочинку і кімната для дітей. Тут - не тільки заняття з фітнесу, а й східні танці, фітнес-аеробіку, полденс, зумбу, альфа-гравіті, аквааеробіку, масаж, тощо. У приміщенні – чисто і гарно. Є душові, вбиральні, перевдягальні. На стінах картини, під стінами – вазони, в акваріумах – черепахи.


КІТ

Кіт в атмосфері, де понад усе люблять чистоту і красу, може здатися нонсенсом. Але – ні. У них живе Макс. І вони доводять, що кіт на офісі – ніяких проблем. Мало того: закликають так зробити інших.

Макс – дорослий і рудий. Із зеленим ремінцем – під його зелені очі))

Він живе у них з жовтня минулого року. Історія проста: якось адміністратор поверталася додому з роботи і надворі біля клубу помітила рудого кота. Погодувала. А наступного дня того самого кота знову побачили у дворі спортклубу.

«Спершу кіт просто ходив до нас «на перекуси» і дуже боявся людей. А одного разу прийшов до нас дуже побитим, з травмованою лапою. Ми тут всі дуже цим перейнялися і спільно стали його рятувати. Завезли його до лікаря. Тут на офісі ми робили йому уколи. Довго виходжували, а згодом зрозуміли, що його тут любимо не тільки ми, а й наші відвідувачі», - розказує заступник директора спортклубу Аліна Ковтонюк.

Найбільше боялися у клубі Maximus, що якщо поміж тренажерами ходитиме …кіт, цього не зрозуміють клієнти. Але ні. Може, і не всі з них люблять котів в принципі, але більшість відвідувачів реагують на нього з неабияким позитивом. Приходять, бачать – усміхаються…

«Нам приємно, що в нас такі кльові клієнти», - зауважують тут.

Спершу рудого кота тут назвали Рижиком. А потім вирішили: раз спортзал – Maximus, то кіт просто мусить бути Макс.

Макс любить зустрічати гостей біля вхідних дверей, лежачи на батареї. Якщо раніше він виходив гуляти і міг затриматися надовго, то тепер він вибігає надвір – і швидко «в хату». Тут вже його дім.

А от чи назавше – це ще під питанням. У спортклубі кажуть, що дуже хочуть, аби кіт-талісман жив у них завше. Але розуміють, що згодом може виникнути потреба знайти йому люблячу сім’ю. «Ми будемо над цим працювати», - зауважують у команді Maximus(-у). А справа в тім, що влітку на території клубу працює басейн, і тут кіт «на офісі» - трохи виходить за межі установлених норм. Санітарно-епідеміологічних.

«Я особисто дуже хочу, щоби він лишався тут на весь час і дуже надіюся, що ми будемо з Максом. Торік я була у Стамбулі, там у кожному закладі, на кожному кроці живе кіт. І хай то аптека, ресторан перукарня – кругом коти. У них є своя їжа, свої мисочки. І живуть всі разом добре. І це так класно! Ми думаємо, що поява Макса у нашому спортзалі - це добрий знак. Хотілося б, щоб започаткувалася така традиція: брати котів на офіс. Якщо кожен заклад забере тваринку з вулиці -  на тисячу бездомних котів на цьому світі буде менше», - розказує Аліна Ковтонюк.

...А Макс тим часом випросив у когось свою улюблену забавку і з усієї своєї невтомної котячої сили намагався її побороти.

Його улюблена іграшка - то сантиметрова стрічка. Хтось такою вимірює розмір талії. А Макс з її допомогою зганяє зайві калорії.

Мишей спортивний кіт не їсть. У нього - «ЗОЖ».

 *  *  *

Якщо рудому Максу раптом набридають люди, тренажери, дівчачі ніжності на рецепції від адміністраторок, він розвертається і гонорово піднімається сходами нагору.

 Подрімати в кабінеті директора))

Текст: Олена ЛІВІЦЬКА

Фото: Ірина КАБАНОВА

Макс зі спортклубу


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому в луцькій лікарні платна МРТ
Наступна новина Другого пацієнта, якому в Ковелі пересадили серце, виписали додому
Останні новини
Схожі новини