Кішка, яка спить на акваріумі ...з жабою в студії реклами PaRtyzan. КІТ НА ОФІСІ

Кішка, яка спить на акваріумі ...з жабою в студії реклами PaRtyzan. КІТ НА ОФІСІ

Усі, хто сюди приходить, бачать кота – і одразу стають лояльнішими.

«Оу, у вас ко-о-отик?» - і пішло… Кажуть, це одразу налаштовує роботу з клієнтом на якийсь домашній ритм. У них тепер є кіт – «як вдома», є диван – «як вдома», є килим – «як вдома», і кава – «як вдома» теж…

Отак, не плануючи хайпувати, вони навіть підняли активність свого інстаграму. Але кажуть: забрали собі «це маля» не для цього.

У кішки, яка живе в офісі луцької студії реклами PaRtyzan, - нема імені. Шанувальники її інстаграм-життя позаочі називають її «партизанкою». А її «домашні» - кому як зручно. На картонній коробці, де вона живе, написано багатозначно: «КІТ».

«Знайомтеся, це Марсік і Буц», - написав якось у себе на ФБ президент авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України» Євген Дихне і показав двох (!) котів з офісу МАУ. Любов до котів в МАУ така безмежна, що з 10 лютого вони дозволили мандрувати в літаках котам з вагою до 10 кг.  Якось мер Дніпра Борис Філатов показав кота Байдена, який живе у тамтешній міськраді. Кіт на офісі – це круто, це добре, це правильно. А якщо це кіт, якого взяли з вулиці – то це на одне добро у світі більше. …«Хм))» - подумали ми на «Першому» і вирішили розказати і показати вам луцьких котів на офісі у спеціальній ранковій рубриці. Кожного ранку впродовж тижня розказуємо про корпоративного улюбленця. Читайте далі...

ОФІС

 Студія реклами PaRtyzan працює в Луцьку з 2011 року. Заснували її нинішня СЕО та співзасновниця студії – Ірина Жичук разом із нинішнім арт-директором – Антоном Масальовим. Студія надає послуги з дизайну, брендингу «під ключ», має власний цех із виготовлення зовнішньої реклами. Нещодавно креативна команда переїхала в новий офіс, що на вул. Лесі Українки. Тим самим задала інший настрій для розвитку частині вулиці, що ніяк не може вибратися із постсовкової депресії. Прозорі вікні, креативні вивіски. За життям студії можна спостерігати у буквальному сенсі за склом. Тепер за склом – кішка))


КІТ

Вона сіра з рудими плямками. У неї нема частини хвоста (і то, очевидно, сумний спадок вуличного життя). Вона нещадно дере дивани і крісла і любить, як шарудить папір…

«То вона нас вибрала. Був собі гарний осінній ранок десь у жовтні, як наші колеги раптом помітили, що вже кілька днів під нашим новим офісом «тусується» кошеня», - згадують на офісі у PaRtyzan(-і).

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Макс із «Maximus». Живе у спортклубі, грається …сантиметром. КІТ НА ОФІСІ

Його звати Шпек. Він живе в креативній агенції дизайну та реклами Mirrolab. КІТ НА ОФІСІ

Віка і Оля закріпили тут за собою статус доглядальниць за кішкою. У Віки та Олі подерті руки. Розповідають: спершу взяли кошеня погодувати, а тоді – взялися «штурмувати» СЕО Ірину Жичук з проханням лишити його на офісі. Її, як з’ясувалося.

Не все було так просто. Тут навіть організували голосування між усіма працівниками студії реклами: мовляв, лишаємо кішку чи ні. Вирішили лишити і першого ж дня купили їй все необхідне. Нагодували, покупали, «завели» собі мисочку, лоточок…

Тепер кожен ранок починається з того, що кожен найперше починає шукати очима кішку. Спочатку вона була дуже комунікабельна. Видно, так прагнула ніжності і тепла, що лащилася до всіх. Потім відігрілася – і проявляє тут свій справжній характер. Має настрій – іде до вас. Не має – нізащо. Гониться по всьому офісу, в тому числі – й по розкішних диванах. Грається на килимі. Нишпорить на полицях.

…Що цікаво: цей креативний офіс ще до появи чотирилапої прикрасили картинами директорки Ірини Жичук, фішка яких у тому, що на кожній на яскраво червоному тлі - кіт)) Свої авторські роботи Ірина жартома називає іконами. Вітак у цих котообразів віднедавна є геть реальний і дуже рухливий прототип. Правда, не чорний і без розкішного хвоста((

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Бетон, мурал і жаба Че. Новий робочий простір студії «PaRtyzan». НА ОФІСІ

«Усі дивани нам подерла. Всі крісла дорогі подерла… Аж потім ми додумалися, що можна обрізати їй кігті. Відразу віднесли її до ветеринара. Розуміли, що кішка з двору, мала проблеми зі шлунком. Пролікували. Всі разом тут пройшли курс лікування котів, бо гуртом на офісі робили їй ін’єкції, засипали їй пігулки, промивали носа від нежиті. Отак і живемо», - усміхається Ольга.

На вихідних, коли на офісі – зазвичай нікого немає, кішка часто виглядає у вікна: виглядає людей.

«Перехожі іноді граються з нею через скло і так нам вимазують вікна (але це не біда). А іноді й навіть телефонують: «Доброго дня, ви мене не пам’ятаєте, напевне, але ми колись з вами співпрацювали. Так-от я проходила повз і бачила, як ваш кіт дереться лапками в скло. Певне, ви пішли на вихідні, а він голодний?». Ми відповідаємо, що ні-і-і, не покинули, просто кішка за нами сумує, бо звикла до великої кількості людей навколо, і дякуємо за чуйність», - розповідає Віка.

Свої стосунки у кішки зі студії із жабою Че.

Жаба Че – то ще один «креативний» мешканець креативної студії. Че, бо Чегевара. Чегевара тут – символ.

Жаба переїхала з командою PaRtyzan(-у) зі старого офісу. Має своє «коронне» місце – на столі у директорства. І живе у акваріумі. І до появи кішки у цих хоромах, акваріум завше був відкритий.

Як тільки та дізналася про існування ще однієї дивної живої душі, стала заглядати до жаби Че через скло.

  * * *

...Потім пробувати зачепити акваріум лапою.

Потім – пити з нього воду.

Зрештою, мусили виготовити для акваріума спеціальну кришку з дірками.

Тепер кішка пішла далі – й іноді пробує спати просто на кришці.

Дзен...))

Текст: Олена ЛІВІЦЬКА

Фото: Ірина КАБАНОВА

Кішка зі студії PaRtyzan


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сарделька-тест від ТМ «Забіяка»: як риба стала ковбасою?
Наступна новина Як у Луцьку підлітки, рятувальники та ловці визволяли собаку із каналізаційного люка
Останні новини
Схожі новини