Маленькі волиняни привезли перемогу з міжнародного фестивалю. ФОТО

Маленькі волиняни привезли перемогу з міжнародного фестивалю. ФОТО

Дитячий хор «Діти світла» – вихованці школи мистецтв Нововолинська, привезли перемогу та нагороди з міжнародного фестивалю «Зірковий прибій» в Болгарії.

36 діток віком від 5-ти до 16-ти років у червні провели тиждень в українському таборі Болгарії, де і проходив фестиваль. Змагалися та відпочивали там діти і з інших міст України, Білорусі та Росії, – пише БУГ.

Повернулися нововолинці з поїздки з багатьма позитивними враженнями та нагородами.

Хоровий колектив отримав 1 місце фестивалю у номінації «Вокал», Гран-прі табору, диплом «Кращий танцювальний колектив табору». Окрім того, хор «Діти світла» зареєстрували в книзі рекордів України за участь в найтривалішому фестивальному марафоні.

Художній керівник Марія Душук розповідає, що перебували діти у таборі за кошти батьків, а найменші учасники колективу були там разом з ними. Їздили в табір на фестиваль вихованці школи мистецтв вже другий рік поспіль, а на наступне літо планують знову. Цьогоріч отримали сертифікат на знижку в тисячу євро.

Діти залишилися задоволеними від поїздки та привезли багато незабутніх вражень. Розповіли, що сподобалося зіркове журі, в якому була Світлана Тарабарова – популярна українська співачка, Олександр Лещенко – переможець проекту «Танці з зірками».

Окрім фестивальної програми, дітки щодня були на морі, для них проводили різноманітні «зіркові» майстер-класи.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучанка збирає «лайки» для участі в пісенному конкурсі. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Учені пояснили, чому жінки менше схильні до шизофренії
Наступна новина «Чесні люди є»: лучанку вразило, що їй повернули загублений гаманець
Останні новини
Схожі новини