Малюнок 11-річної волинянки, який став маркою, продадуть на аукціоні

Малюнок 11-річної волинянки, який став маркою, продадуть на аукціоні
Малюнок 11-річної волинянки продадуть на аукціоні. Фото з сайту «Prozzoro Продажі»

Малюнок 11-річної волинянки Софії Кравчук з зображенням літака «Мрія», який став прототипом марки, виставили на аукціон.

Про це 5-го липня повідомила «Укрпошта» у Facebook. 

Нагадаємо, 11-річна Софія Кравчук з Любомля намалювала український літак АН-225 «Мрія». Її робота перемогла у конкурсі від «Укрпошти» «Що для мене Україна?» до 30-річчя незалежності України, який оголосили ще до початку повномасштабного вторгнення. 

Саме робота 11-річної волинянки стала прототипом марки «Українська мрія», яку нещодавно випустила «Укропошта»

До слова, літак «Мрія» знищили окупанти 27-го лютого цього року під час повітряної атаки на аеропорт Гостомель. 

Наразі ж оригінал малюнку волинянки виставлять на аукціон. Зібрані під час нього кошти передадуть на підтримку соціального проєкту «Місто добра», що допомагає мамам та дітям з прихистком.

Фото «Укрпошти» та з сайту «Prozzoro Продажі»

Аукціон відбудеться 6 липня о 14:00. Заявки на участь приймаються лише сьогодні, 5-го липня, до 18:00. Взяти участь можна – за посиланям

«У вас є змога не тільки придбати вже культову роботу, а й підтримати ініціативу «Місто Добра» Центру доброти для мами і дитини. За останні 2 місяці проєкт встиг розпочати будівництво ще двох корпусів з бомбосховищем. І це лише початок!» – йдеться у повідомленні. 

До слова, «Місто Добра» – це благодійний всеукраїнський проєкт Марти Левченко. Під час війни «Місто Добра» став прихистком для мам та дітей, які втратили власні домівки через війну. Зокрема, зараз там проживають вихованці миколаївського дитячого будинку. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Знайшли у лісопосадці з травмами голови. Волинянин побив 39-річного чоловіка
Наступна новина На фронті загинув військовий з Волині Дмитро Сокоринський
Останні новини
Схожі новини