У фіналі Нацвідбору Дитячого Євробачення виступлять четверо волинян

У фіналі Нацвідбору Дитячого Євробачення виступлять четверо волинян

У четвер, 31 серпня, відбулося жеребкування, яке визначило порядок виступів у фіналі Національного відбору на Дитяче Євробачення-2023.

Крім того, в ефірі ранкового проєкту Суспільного Мовлення Світлана Тарабарова, музична продюсерка Нацвідбору, оголосила назви пісень учасників та дату фіналу відбору — 1 жовтня, пише ВСН.

Фінал Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2023 відбудеться у форматі онлайн-концерту. Як і в попередні роки, переможця Нацвідбору визначать за результатами голосування журі та глядачів. Склад журі фіналу оберуть українці шляхом онлайн-голосування. Список кандидатів та дати голосування буде повідомлено згодом.

За результатами жеребкування, 12-річний Денис Грищук родом з Нововолинська, що на Волині, виступить червертим. У фіналі Нацвідбору юний співак виконає пісню «Dance», написану Світланою Тарабаровою.

Завершальним стане виступ гурту 3ʼbeautiesз піснею «Power of Love», яку написала Світлана Тарабарова. Учасниці гурту, 13-річна Анна Ткач, 12-річна Владислава Волинець та 13-річна Олександра Коровицька, родом з Луцька. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як відзначатимуть День міста у Луцьку
Наступна новина Відійшов у вічність ректор Волинської Богословської Академії
Останні новини
Схожі новини