Майже щодня когось кусають: мешканців Володимира й далі «тероризують» безпритульні собаки

Майже щодня когось кусають: мешканців Володимира й далі «тероризують» безпритульні собаки

Мешканцям вулиці Сагайдачного неабияк допікають безпритульні собаки: дуже агресивні та небезпечні.

Про це Район.Володимир-Волинський розповіла мешканка будинку №3 вулиці Сагайдачного. 

Як розповіла пані Інна, останнім часом на подвір'ї їхнього будинку знайшли собі прихисток чимало безпритульних собак. Вони злі та агресивні, дуже часто від них потерпають перехожі та й самі мешканці будинку. Але найбільшій небезпеці піддаються школярі, які дуже часто проходять через подвір'ї будинку, аби дістатися до школи №2.

- Собаки - некеровані, агресивні... Зграєю нападають на всіх - і на мешканців будинку і на тих, хто проходить через подвір'я. Нещодавно накинулись на літню жінку, та почала від них відбиватися, впала, побилася..., - ділиться із нами пані Інна.

- А на школярів як кидається, особливо на малих! Та що там говорити, вони навіть на мешканців нашого будинку кидаються, хоча й бачать їх щодня. Ми вже неодноразово писали звернення у різноманітні інстанції, викликали «Ласку» (комунальне підприємство, яка займається відловом безпритульних тварин). Собак відловлюють, а за якийсь певний період вони потім знову на подвір'ї з'являються. І всі знають, чому вони сюди повертаються.

Як з'ясувалося, в сусідньому будинку мешкає активна захисниця чотирилапих, яка не бачить ніякої небезпеки і з кожним днем прикормлює все більше безпритульних собак.

Днями собаки знову наробили галасу на подвір'ї будинку - напали на людину. Мешканці будинку вкотре підготували звернення до міської ради. Як наслідок, у місто викликали «Ласку». Проте відловити безпритульних чотирилапих так і не вдалося - на захист тварин стала мешканка сусіднього будинку. Вона, як з'ясувалося, не бачать небезпеки у тому, що на подвір'ї будинку постійно «тусується» така велика кількість безпритульних собак.

Мовляв, собаки безпечні, нікого не трогають, цілими днями мирно собі гріються на сонечку. Більше того, захисниця тварин щодня їх підгодовує, викидаючи різні наїдки прямо на подвір'ї будинку №3, що по вулиці Сагайдачній (хоча сама мешкає у сусідньому будинку). А тому, собак з кожним днем стає усе більше.

Задля вирішення конфлікту, на місце події навіть викликали поліцію, вона склала адмінпротокол на захисницю тварин, проте «ласківцям» всеодно не вдалося виконати те, задля чого вони приїхали у Володимир.

Пані Інна запевняє, що цю проблему мешканці будинку не залишать без уваги, адже йдеться про безпеку, в першу чергу безпеку мешканців будинку та їх рідних. І тут зволікати не можна, адже одного дня може статися непоправне.

Прокоментувати ситуацію попросили начальника управління ЖКГ і будівництва міськвиконкому Віктора Фіщука:

- Про дану ситуацію знаємо, адже щодня отримуємо по кілька звернень від городян стосовно собак, що перебувають на подвір'ї згаданого будинку. Більше того, саме ці собаки вже покусали кількох людей і задля безпеки городян, треба терміново щось робити. Тоді з «Ласкою» на місце події прибув представник нашої муніципальної варти, пізніше - поліція, проте і їм не вдалося переконати захисницю у тому, що тварин слід передати на перетримку в КП «Ласка».

А дарма, бо кількість звернень стосовно безпритульних собак, які «господарюють» на подвір'ї згаданого будинку, росте з кожним днем і потрібно не забувати, що щодня біля будинку проходить чимало школярів, які в будь-яку хвилину можуть наразитися на небезпеку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ТОП-10 тревел-порад від Дмитра Комарова. ФОТО
Наступна новина Як правильно обрати столик у ресторані
Останні новини
Схожі новини