Як правильно обрати столик у ресторані

Як правильно обрати столик у ресторані

Зазвичай понеділок один з найважчих, але найпродуктивніших днів тижня. З понеділка усі починають худнути, вивчати англійську, залишати шкідливі звички, тощо.

Також у перший день тижня призначають багато ділових і не тільки зустрічей. Вони не завжди проходять у офісі... Тому, якщо ваша зустріч проходитиме у якомусь закладі, зверніть увагу на наші поради, які допоможуть вам у комфортному проведенні переговорів:

Так, це звучить дивно, але дуже важливо правильно обрати столик:) Насправді, на це мало хто звертає уваги, але дарма. Існує так звана "кутова" позиція . Це розташування при якому між двома людьми є кутик столу. Це такий собі бар'єр, який в разі чого допомагає зберегти свій власний простір, або навпаки наблизитись до співрозмовника.

Позиція коли обоє співрозмовників сидять на одній стороні підходить для праці над спільним проектом.

Основні правила, які потрібно запам'ятати:

1. Не варто влазити у чужий особистий простір.

2. Не варто сідати за столом напроти співрозмовника, це створює конкурентну атмосферу(стіл в ролі бар'єра). Звичайно якщо ви не закохана пара, у такому випадку легше підтримувати зоровий контакт.

3.Більш впливовою людиною виявиться та, яка сидить праворуч.

4. Якщо ви плануєте важливу зустріч ресторан "Patio dі Fiori" чудово підійде для такої події. У нас ви не тільки зможете провести важливі переговори, але й водночас смачно поїсти. Приємне+корисне:)

Ми знаходимось за адресою: місто Луцьк, вулиця Кравчука 13
Телефон для замовлення столиків: +380509787717,+380687389855.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Майже щодня когось кусають: мешканців Володимира й далі «тероризують» безпритульні собаки
Наступна новина На «Ягодині» вилучили велику суму валюти, яку незаконно везли в Польщу
Останні новини
Схожі новини