McDonald's в Україні цього року розпочне розносити замовлення за столики

McDonald's в Україні цього року розпочне розносити замовлення за столики

Також у ресторанах буде розміщено термінали самообслуговування.

Підприємство з іноземними інвестиціями (ПІІ) «МакДональдз Юкрейн Лтд» (Київ), що розвиває в Україні американську мережу ресторанів швидкого харчування McDonald's, планує влітку 2018 року вперше впровадити в нових ресторанах опцію подачі персоналом замовлення до столика, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Про це повідомив генеральний директор «МакДональдз Юкрейн» Гжегож Хмелярський на прес-конференції у вівторок.

«До кінця 2018 року 12 закладів McDonald's запропонують досвід майбутнього, з них 4 – це нові ресторани, які відразу будуть мати новий формат. Решта 8 – це заклади, які вже працюють і будуть переобладнані», – сказав він.

Так, Хмелярський пояснив, що новий формат ресторанів передбачає впровадження опції подачі персоналом замовлення до столика, а перший ресторан з такою послугою планується відкрити вже у червні цього року, проте локацію об'єкта поки не розголошують.

Як пояснюють у компанії, відвідувач замовлятиме страви на касі, а потім чекатиме замовлення за столиком. Співробітник ідентифікує користувача за допомогою спеціального пристрою і приносить йому страви.

Крім того, обов'язковим елементом нових ресторанів McDonald's стануть термінали самообслуговування, за допомогою яких відвідувачі зможуть зробити замовлення і оплатити його карткою або готівкою на касі, а потім забрати страви в зоні видачі.

За підсумками 2017 року, інвестиції в розвиток мережі збільшились на 22% – до 330 млн грн, зокрема, було відкрито 4 нових ресторани: 3 у Києві, 1 в Запоріжжі,  реконструйовано 5 ресторанів: 2 в Харкові, 2 в Одесі та 1 у Дніпрі. Крім того, минулого року майже на 9%, порівняно із 2016 роком, збільшилась кількість відвідувачів – з близько 85 млн у 2016 році до 100 млн осіб. Також «МакДональдз Юкрейн» збільшив власну частку ринку на 1,2%, досягнувши показника у 12%, і наразі займає лідируючу позицію.

Нагадаємо, перший заклад McDonald's в Україні було відкрито 24 травня 1997 року в Києві у будівлі станції метро «Лук’янівська». Розвитком мережі займається ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд».

Мережа ресторанів McDonald's в Україні обслуговує близько 350 000 відвідувачів щодня. Штат співробітників мережі в країні налічує близько 7500 осіб.

Згідно з даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, учасниками ПІІ є Golden Arches European Holdings B.V. (99,975%, Амстердам, Нідерланди) і Global Restaurant Operations Of Ireland Limited (0,025%, Дублін, Ірландія). Статутний капітал ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд» на 9 листопада 2017 року становить 789,575 млн грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Студент Луцького НТУ виборов «золото» на міжнародному турнірі з карате
Наступна новина На Волині відбудуться антитерористичні навчання
Останні новини
Схожі новини