У Тернополі відкрили Макдональдс: черги були аж до дороги. ФОТО

У Тернополі відкрили Макдональдс: черги були аж до дороги. ФОТО
У день відкриття Макдональдсу у Тернополі. Фото видання «20 хвилин»

Перший у Тернополі Макдональдс почав свою робот о 12:00, і за перших півгодини в закладі обслужили кілька сотень людей. І це при тому, що був будній день.

Під час відкриття у середу, 24 жовтня черг на вулиці не було, проте ближче до вечора людей почало приходило все більше і більше, пише 0352.ua.

Ввечері у черзі стояли батьки з дітьми, підлітки та студенти. Люди підходили і підходили, лише одиниці вирішували не чекати і прийти іншого разу.

"Хотіла завітати у тернопільський "McDonald's" у перший день роботи, похвалитись подругам, показати фото. Але треба довго чекати, а ще готуватись до завтрашніх пар. Напевно, прийду в якийсь інший день" – зізналася студентка Оля.

Нагадаємо, у Луцьку бізнесмен Андрій Покровський планував збудувати приміщення, у якому міг розміститися Макдональдс. Як повідомляв колишній заступник луцького міського голови Тарас Яковлев, представники цієї компанії заявили, що таким місцем може бути територія біля дитячої бібліотеки, поблизу РЦ «Промінь».

Утім міська рада вирішила, що на цій ділянці доцільніше втілити в життя іншу  ідею – Сквер Авіаторів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 29 жовтня
Наступна новина «Батьківщина» вирішила не розв'язувати «війну». Конфлікт вичерпано», – Притула
Останні новини
Схожі новини