Медична реформа: на Волині буде 85 амбулаторій. ВІДЕО

Медична реформа: на Волині буде 85 амбулаторій. ВІДЕО

Очільник Волинської ОДА Олександр Савченко заявив, що в рамках медичної реформи в області планує будівництво щонайменше 85-ти амбулаторій в ОТГ, – йдеться у сюжеті 12 каналу

На реалізацію цього проекту та загалом на покращення сільської медицини уряд спрямував 38 мільйонів гривень у 2018 році на волинський регіон.

Проте, реформувати потрібно “пакетом”, кажуть у Волинському центрі розвитку місцевого самоврядування. Децентралізація повинна супроводжуватися і медичною і освітньою реформами.

Окрім того, аби медична допомога була не тільки доступною, а й якісною – частина коштів буде витрачена на оснащення амбулаторій та закупівлю сучасного обладнання, кажуть у міністерстві охорони здоров’я.

Також, медпрацівники у багатьох селах отримуватимуть житло безоплатно, а оплата усіх лікарів «первинки» уже до кінця року суттєво зміниться.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Цумані жителі сусідніх сіл перекрили дорогу
Наступна новина У центрі Луцька великий затор. ФОТО
Останні новини
Схожі новини