У Луцьку шукають приміщення щонайменше під три амбулаторії

У Луцьку шукають приміщення щонайменше під три амбулаторії
Амбулаторія на вулиці Львівській

Луцьк потребує мінімум три амбулаторії, аби медичні послуги були найбільш наближені до мешканців.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міськради соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 19 березня, пише ІА Волинські Новини

Начальник міського управління охорони здоров’я Володимир Лотвін повідомив, що досі не вирішене питання про капітальний ремонт приміщення амбулаторії на вулиці Привокзальній, 15. Розширення площі потребує й приміщення амбулаторії на Львівській.

Також постало питання про пошук приміщень під амбулаторії на вулицях Дубнівській та Рівненській і на території 55 мікрорайону, щоб наблизити медичні послуги для мешканців міста.

Посадовець розповів: щодо розширення амбулаторії на вулиці Львівській, то раніше під час зустрічей з керівництвом «Укрпошти» стало відомо про їх готовність віддати під амбулаторію частину приміщення, однак процес перемовин призупинився через зміну керівника. Цю роботу планують відновити.

Також є потреба в облаштуванні місця для сімейного лікаря на вулиці Володимирській, щоб медичними послугами могли скористатися мешканці Володимирської, Малоомелянівської та прилеглих вулиць.

Щодо вулиці Рівненської, то там шукають приміщення вже не один рік. Свого часу, каже Володимир Лотвін, для цих потреб планували віддати будівлю колишнього КП «Зелене господарство» і хотіли його відремонтувати за кошти Світового банку, але її виключили із проєкту. Згодом цю нерухомість міська рада продала з аукціону.

Читати також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через коронавірус у Луцьку перенесли хресний хід, який мав відбутися 21 березня
Наступна новина У Києві – масштабна акція «Стерненку – волю!». Офіс президента закидали фаєрами
Останні новини
Схожі новини