«Медична реформа – це знищення людей та самої медицини», - депутат Вячеслав Рубльов

«Медична реформа – це знищення людей та самої медицини», - депутат Вячеслав Рубльов

Радник голови Волинської обласної ради Вячеслав Рубльов вважає, що нинішня реформа медицини спрямована на винищення українців. Про це він заявив у інтерв’ю для «Першого».

Читайте також: Депутат в темі: «Ми повиймали «тузи» з рукавів ОДА», - Вячеслав Рубльов

«Медична реформи, яка відбувається в Україні, спрямована на те, щоб жителі віддалених сіл не змогли отримати належну медичну допомогу вчасно. На жаль. Реформу можна було б запроваджувати, якби ми мали ідеальні дороги, якими б возили хворих, чи гелікоптери – для екстреної доставки пацієнтів. А в нинішніх умовах – це знищення людей та самої медицини. Ті люди, які в Києві створюють реформи, настільки далекі від реалій, що їх варто періодично вивозити в села та показувати, як живуть люди», - сказав він.

Також він вважає, що стоврення трьох госпітальних округів – це знищення медицини в районах.

«Та людина, яка підписала документ про створення трьох госпітальних округів на Волині, понесе свою відповідальність за це! Сподіваюсь, не лише людську, а й згідно закону», - зауважив Вячеслав Рубльов.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку ввели режим економії енергоресурсів
Наступна новина Скласти іспит з ПДР тепер можна англійською мовою
Останні новини
Схожі новини