У Луцьку ввели режим економії енергоресурсів

У Луцьку ввели режим економії енергоресурсів

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт підписав розпорядження про заходи щодо ефективного використання енергоресурсів у рамках обмеженого постачання природного газу.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

З 2 до 7 березня 2018 року тимчасово призупиняють навчально-виховний процес у закладах загальної середньої освіти, а з 3 до 7 березня 2018 року -  заклади дошкільної, позашкільної освіти, естетичного та спортивно-оздоровчого виховання.

Читайте також: На Волині введений надзвичайний стан

Закладам охорони здоров’я здійснювати надання послуг в штатному режимі.

Також цим розпорядженням рекомендовано керівникам підприємств, установ, організацій, що не є у комунальній власності міста, а також фізичним та юридичним особам, які використовують найману працю та працюють з використанням природного газу, розглянути питання щодо введення з 02 березня 2018 року режиму максимальної економії енергоресурсів та встановити графік роботи з 09.00 до 16.00.

Читайте також: «Що нам робити з дітьми?»: лучани про раптові канікули у дитсадках і школах

Працівникам виконавчих органів Луцької міської ради, комунальних підприємств, установ та закладів з 05 до 07 березня 2018 року встановлено початок робочого часу о 09.00, перерву для відпочинку та харчування з 13.00  до 13.45, закінчення робочого дня о 16.00.

П'ятницю, 9 березня, працівники виконавчих органів Луцької міської ради, комунальних підприємств, установ та закладів відпрацьовуватимуть у суботу, 12 травня 2018 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відміна «мовного закону» Ківалова-Колесніченка обурила главу МЗС Угорщини
Наступна новина «Медична реформа – це знищення людей та самої медицини», - депутат Вячеслав Рубльов
Останні новини
Схожі новини