Медики розповіли, як вберегтися від передчасного старіння

Медики розповіли, як вберегтися від передчасного старіння

Генетики розповіли, як не стратіти передчасно і зберегти красу та молодість, пише Експрес з посиланням на "Країну здоров'я".  

Відмовтеся від почуття безвиході

Багатьом чоловікам і жінкам періодично важко вибратися зі стресової ситуації, яка відібрала гарний настрій, сенс життя, сили. У такому стані вони думають, що ситуація безвихідна, але насправді, проблему, яка загнала вас в кут, потрібно вирішувати, до того ж негайно.

Пам'ятайте, вихід є завжди і тільки від вас залежить, як швидко ви його знайдете. У людей, які постійно скаржаться, хромосоми набагато швидше зменшуються, тобто старість настає теж раніше, ніж повинна була б.  

Намагайтеся більше заробляти і збирати гроші

Як правило, у забезпечених людей рівень кортизолу в крові низький, а довжина хромосом достатня для того, щоб перші зморшки з'явилися, коли їм уже далеко за 40.  

Навчіться медитувати

Вам не потрібно змінювати релігію або вивчати щось нове, ходити до фахівців і так далі. Просто виділіть 10-15 хвилин на день для того, щоб побути в повній тиші з заплющеними очима і в спокійному стані, сидячи в зручній позі, і подумати про щось прекрасне, що буде вас заспокоювати. У людей, які регулярно медитують, розмір хромосом більший, ніж у тих, хто цього не робить. Принаймні так говорять вчені.   

Не шукайте плюси в самотності

Їх немає. Для відчуття щастя, потрібності, соціального благополуччя необхідно регулярно спілкуватися з різними людьми, які вам приємні і ви їм теж, а також у вас є спільні теми для розмов.  

Знайдіть друга на все життя

Вчені стверджують, що люди, які мають найкращого друга / подругу впродовж довгих років, і ті, хто перебуває у шлюбі довгі роки, мають шанс довше залишатися молодими.  

Немає нічого складного в тому, щоб виконувати ці вказівки вчених. Пам'ятайте, що ці кроки ви робите задля своєї молодості та краси.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Звички в харчуванні, які негативно впливають на вашу зовнішність
Наступна новина Що одягнути цієї весни: стильні новинки від луцького магазину Андре Тан
Останні новини
Схожі новини