Мей Маск підтримує Україну. Вона одягнула вишиванку від луцького бренду

Мей Маск підтримує Україну. Вона одягнула вишиванку від луцького бренду
Фото зі сторінки у «Facebook» Мей Маск

Канадська модель, письменниця та дієтологиня Мей Маск з’явилася в ефірі в українській вишиванці від луцького бренду «Edelvika».

Мама мільярдера, засновника Tesla та SpaceX Ілона Маска вийшла в ефір у студії WePlay Esports в Лос-Анджелесі та висловила свою підтримку Україні, - повідомляє «24 канал».

Вона одягнула на інтерв’ю вишиванку від луцького бренду «Edelvika». Про це Мей Маск сама написала на своїх сторінках у соціальних мережах.

">http://

До слова, вона уже не вперше одягає українську вишиванку. Зокрема, кілька днів тому 73-річна модель з’явилася в сукні-вишиванці від дизайнерки зі Львова Юлії Магдич.

Мей Маск у вишиванці від дизайнерки зі Львова Юлії Магдич

Цікаво, що від початку війни в Україні письменниця часто контактує з комунікаційною директоркою видавництва «Vivat», лучанкою Галиною Падалко та усіляко підтримує українців.

«Підтримку нашій армії вона уже неодноразово постила. Вона всі ці дні на контакті зі мною, дуже-дуже нас підтримує, і її серце крається від того, що робиться зараз у нас», - писала Падалко 6-го березня на своїй сторінці у «Facebook».

Мей Маск та Галина Падалко. Фото з соцмереж

До слова, луцький бренд «Edelvika» займається виготовленням вишиванок та іншого одягу. У Луцьку є кілька магазинів компанії. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через ракетний обстріл полігону на Львівщині загинуло 35 людей. Оновлені дані
Наступна новина Президент посмертно присвоїв звання Героя України військовому з Волині
Останні новини
Схожі новини