«Мене не буде за 2-3 місяці, але поліція вже працює», – Савченко про масові підпали машин на Волині

«Мене не буде за 2-3 місяці, але поліція вже працює», – Савченко про масові підпали машин на Волині
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко

Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко заявив, що може залишити посаду через 2-3 місяці. Про це він розповів в контексті розслідування масових підпалів автомобілв на Волині.

Частина з 60 підпалів автомобілів на Волині вже розкрита, запевнив Савченко. Про це він розповів під час засідання колегії управління охорони здоров’я облдержадміністрації 21 лютого, – повідомляє ВолиньOnline.

За його словами, він нарахував приблизно 60 підпалів автомобілів в області за останні роки, а насправді їх значно більше. Частина з них вже розкрита, а головним ворогом голова ОДА називає байдужість волинян.

Читати також: «Я оголошую війну «УКРОПу» та їх прихвостням», - Савченко

«Мене не буде за 2-3 місяці, але поліція вже працює і працюватиме, вже є люди затримані. Ахнете, коли дізнаєтеся», – звернувся він до медиків.

Нагадаємо, у інтерв'ю «Першому» Олександр Савченко натякав, що може піти із посади після виборів. Мовляв, ця посада «не додає здоров'я» голові ОДА.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку піймали п'яного водія рейсового автобуса. ФОТО
Наступна новина У Луцьк з концертом їде «Без Обмежень»: хіти за 20 років та новинка
Останні новини
Схожі новини