«Мені хочеться жити». Онкохвора волинянка потребує допомоги

«Мені хочеться жити». Онкохвора волинянка потребує допомоги

Онкохвора жителька Нововолинська Тетяна Куценко потребує фінансової допомоги. Вперше про свій діагноз—  рак молочної залози 4 стадії, жінка дізналася у 2013 році, у 2018 їй повідомили лікарі, що жити лишилося 4 місяці, але жінка бореться й дотепер завдяки дороговартістним лікам «Ібранс». Їх ціна – 32 500 гривень. Приймати ці медикаменти жінка повинна щомісяця, пожиттєво. 

Про це вона розповіла на своїй сторінці у фейсбуці.

«Ліки підходять ідеально я живу і працюю навіть ,але МОЗ навіть відповідати вже на мої звернення не хоче . Раніше відповідали ,що закупівля цих ліків тільки призведе до соціальної нерівності між такими як я . В моїй голові не вкладається чому ліки діють ,а закупки нема??? Бо треба якийсь час ,роки поки вони почнуть закуповувати їх . А що робити тим у кого часу немає ,чекати !? Їх це не хвилює як і багато іншого в онкології. Хто знає що таке онкологія в нашій Україні,той розуміє... В мене рак останньої стадії. Хто хоче допомогти-" Ібранс" упаковка на місяць, фемара упаковка на місяць ,Проліа раз в пів року ,КТ кожних три місяці», – йдеться у дописі.

У жінки є дві доньки, які дуже хочуть, аби матір жила. 

Для допомоги: Приватбанк 5168757408871814 Куценко Тетяна


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі на Волині вшанували пам'ять розстріляних німецькими окупантами місцевих жителів
Наступна новина Рада призначила нового міністра оборони. Що про нього відомо
Останні новини
Схожі новини