Рада призначила нового міністра оборони. Що про нього відомо

Рада призначила нового міністра оборони. Що про нього відомо
Олексій Резніков

Верховна Рада підтримала подання Президента України про призначення Олексія Резнікова на посаду міністра оборони.

Про це повідомляє кореспондент УНН.

Кандидатуру Резнікова підтримали 273 нардепи. 

У своєму виступі Резніков наголосив на важливості розбудови української армії на принципах поваги до військових. Щодо війни з Росією, то новопризначений міністр вважає, що Україна має дати комплексну та адаптивну відповідь.

"Ціна ескалації має бути неприйнятною для агресора, а вартість тимчасової окупації наших територій постійно зростати", - заявив Резніков з трибуни ВР.

Важливим аспектом Резніков вважає співпрацю Міністерства оборони та Міністерства стратегічної промисловості для забезпечення армії зброєю.

А також, за словами Резнікова, важливим аспектом має стати військова дипломатія, яку МОУ проводитиме спільно з МЗС.

Нагадаємо, учора Верховна Рада звільнила з посади міністра оборони Андрія Тарана за його заявою.

Довідково:
Олексій Резніков — український правник, був заступником голови Київської міської державної адміністрації з квітня 2016 року по вересень 2018 року, адвокат, Заслужений юрист України.
Резніков з вересня 2019 року був представником України у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи. 4 березня 2020 року його було призначено на посаду віце-прем‘єр-міністра України - міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.
Нагадаємо, 3 листопада ВР підримала звільнення Тарана з посади міністра оброни. Таран був призначений на посаду Міністра оборони України 4 березня 2020 року.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Мені хочеться жити». Онкохвора волинянка потребує допомоги
Наступна новина Біля Луцька водійка Audi A7 на смерть збила 62-річного чоловіка
Останні новини
Схожі новини