Мер Луцька обговорив з міністром передачу дитячої залізниці на баланс міста

Мер Луцька обговорив з міністром передачу дитячої залізниці на баланс міста

Сьогодні, 17 грудня, мер Луцька Ігор Поліщук та народний депутат Вячеслав Рубльов, зустрілися з міністром інфраструктури Олександром Кубраковим, аби обговорити питання передачі дитячої залізниці на баланс міста.

Про це очільник міста повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Сьогодні разом з Вячеславом Рубльовим зустрілися з міністром інфрастуктури України Александр Кубраков для обговорення питання передачі дитячої залізниці на баланс міста. Рішення спеціальної комісії про передачу дитячої залізниці на баланс міста має бути прийнято в понеділок наступного тижня.

Також обговорили транспортну реформу в нашій громаді й перспективу побудови транспортної розв‘язки та мосту навпроти вул. Яровиця», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, у квітні-травні 2020-го із будівлі дитячої залізниці почали вивозити меблі та інвентар. Місто виступило із закликом зберегти дитячу залізницю і взяти її на свій баланс.

Читати також: «Ми будемо боротися». Історія Луцької дитячої залізниці. РЕПОРТАЖ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Треба визначати пріоритети і за рік-два завершувати». Микола Буліга. ІНТЕРВ'Ю
Наступна новина Президент призначив двох суддів на Волині
Останні новини
Схожі новини