Мер Луцька пояснив, чому не можна вимкнути освітлення цієї ночі

Мер Луцька пояснив, чому не можна вимкнути освітлення цієї ночі

Мер Луцька Ігор Поліщук пояснив мешканцям громади, чому немає сенсу вимкнути вуличне освітлення на території громади, як того часто вимагають мешканці у соцмережах. 

«Багато людей просить, щоб ми повністю вимкнули освітлення в місті для безпеки. В сільській місцевості це може бути виправданим. Однак, повне вимкнення освітлення питання безпеки в місті тільки погіршить. Сьогодні оснащення противника, сучасні технології та засоби ведення військових дій такі, що в тій ситуації, яка є в нашому місті на даний час, фактично немає значення увімкнене освітлення міста чи ні.

А для поліції, громадських формувань з охорони громадського порядку, інших підрозділів, що здійснюють патрулювання міста, підрозділів, що здійснюють пошук диверсійно-розвідувальних груп та огляду підозрілих автомобілів відсутність світла означає фактично повне нівелювання роботи.

Світло в місті зменшено до необхідного мінімуму і цього достатньо», – каже мер. 

Просить не піддавитися паніці. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Йдуть консультації щодо переговорів із Путіним, - Офіс президента
Наступна новина ЗВЕРНЕННЯ: «Цієї ночі вони підуть на штурм»
Останні новини
Схожі новини