«Мертвим бджолам» дали нове дихання: Зібров переспівав свою відому пісню. ВІДЕО

«Мертвим бджолам» дали нове дихання: Зібров переспівав свою відому пісню. ВІДЕО
https://24tv.ua

Український співак Павло Зібров вирішив дати пісні «Мертві бджоли» сучасного звучання. У цьому 61-річному артисту допоміг ді-джей та екс-учасник групи DZIDZIO – Julik.

Павло Зібров та Julik вже презентували запальний трек "Мертві бджоли", під який неможливо не танцювати, пише видання 24 канал.

Відео вже почало підкорювати мережу гумором та сучасним аранжуванням відомого треку. 

Команда музикантів виконала досить копітке та складне завдання – надала нового звучання відомій всім композиції. Водночас вокальну партію артист записав з першого разу та одразу ж надав її колегам. 

«Це чудово, що я познайомився з Julik та його командою! Хлопці дуже професійно підійшли до питання нашої співпраці, бо надати друге дихання легендарній пісні – це дуже непросте завдання. Але вони впоралися з нею на найвищому рівні! Як на мене, вийшло просто бомбезно!» – зазначив Павло Зібров. 

Сам Julik був у захваті від співпраці зі знаменитим артистом. Трек музиканти створили у стилі «caribbean house». 

«Приємно та водночас цікаво, я б назвав це викликом перед самим собою. Співпраця з Павлом Миколайовичем та його професійність приємно дивують. Щиро радий, що Павло Зібров не боїться змінюватись та осучаснюватись!» – розповів Julik.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині бульдог напав на жінку
Наступна новина Волиняни відремонтували пересувний стоматкабінет для 14-ї бригади. ФОТО
Останні новини
Схожі новини