Мешканців луцької вулиці тероризують зливачі нечистот. ВІДЕО

Мешканців луцької вулиці тероризують зливачі нечистот. ВІДЕО

Мешканці вулиці Мамсурова в Луцьку б'ють на сполох.

Мовляв, неприємний запах, який доноситься із пункту зливу відходів, не дає спокійно жити.

Чиновники відповідальних структур на скарги лучан не реагують. Як вирішити проблему і допомогти людям – з’ясовували журналісти Сфера-ТВ Луцьк.

На вулиці є чітко встановлений місцевою владою пункт зливу стоків. Тут є камери спостереження, які фіксують усі дії асенізаційних машин.

Однак, тут і сліду автомобілів немає.

Є й інше місце, коли автомобілі якраз приїжджають частенько. Це ріг вулиці, поблизу видніються людські оселі і території, де ведеться будівництво. Місцеві мешканці розповідають, що сюди почали зливати господарсько-побутові стоки на початку грудня і одразу з’явився неприємний запах.

Люди розповідають, що тут ніколи не було пункту зливу. Асенізаційні машини почали приїжджати сюди після аварійної ситуації, однак представники «Луцькводоканалу» обіцяли за тиждень все владнати.

На камери мешканці Мамсурова говорять неохоче, однак розповідають, що точкою кипіння стали погрози від водіїв асенізаційних машин – вони прозвучали у відповідь на прохання та зауваження людей. Чиновники на скарги теж відбуваються лише багатообіцяючими відмовками.

Більше – у сюжеті.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Митрополит з Волині розповів російському телеканалу про утиски УПЦ МП. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку планують встановити 11 майданчиків для вигулювання собак
Останні новини
Схожі новини