«Ми стаємо не народом, а якоюсь аморфною, безвольною масою, яку водять як баранів», - лучанин

«Ми стаємо не народом, а якоюсь аморфною, безвольною масою, яку водять як баранів», - лучанин

Лучанин Ігор Алексєєв висловився щодо нинішньої ситуації в країні.

«Скоро на новину про крадіжку бюджетного мільярда ніхто не буде звертати уваги взагалі, це вже норма, аксіома сьогодення», – пише він у своєму дописі на Facebook.  

«Ми стаємо не народом, а якоюсь аморфною, безвольною масою, яку водять як баранів від виборів до виборів й кожного разу забивають мозок популістичними прожектами. А ми ведемось..
Натомість втрачаємо здатність адекватно реагувати на подразники й думати власною головою, аналізувати й приймати рішення! Елементарно відстояти свої права й інтереси !» – продавжує він.

 Алексєєв переконаний, що таке життя українців призведе до того, що половина країни виїде звідси, а іншу половину – «закошмарять й поставлять раком в стойло».

Тож просить: «не мовчіть, не проходьте повз, не соромтесь дати в пику бидлу чи сказати НІ чиновнику. Я серйозно, огризайтесь й бороніть себе й родину. Будь-яким способом да, да будь-яким й тільки тоді нас почнуть боятись й поважати!»

 

Мертві бджоли не гудуть й трупи не потіють.... Викриваючі розслідування,шокуючі факти, беззаперечні докази й скандаль...

Posted by Ігор Алексєєв on Saturday, 24 February 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк закупить 10 тролейбусів з кондиціонером та доступністю для людей з інвалідністю, - Поліщук
Наступна новина Викручені розетки та зірвані підвіконня: у маєтку Пшонки дограбували останнє. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини