Викручені розетки та зірвані підвіконня: у маєтку Пшонки дограбували останнє. ВІДЕО

Викручені розетки та зірвані підвіконня: у маєтку Пшонки дограбували останнє. ВІДЕО

Сьогодні рівно чотири роки, як Віктор Пшонка утік з країни. 23 лютого 2014 року, щойно господар стрімголов утік, двері до його будинку відчинили люди в балаклавах.

А просто цікаві українці масово пішли на оглядини до генпрокурора  і спершу навіть роззувалися при вході.

В арештованому маєтку екс-генпрокурора Віктора Пшонки гуляє вітер. Від будинку, на який одіозний чиновник витратив мільйони доларів, залишилися самі стіни.

Журналістів пустили до маєтку без проблем. Люди у формі не кажуть, ким уповноважені. Запевняють, якби не вони, від будинку  не лишилося б і цеглини, йдеться в сюжеті ТСН.

Що розкрадали тут геть усе, помітно ще при вході - гараж без воріт, вхід до будинку вже без левів. Лише з фотографіями чиновників-втікачів.

Усе розграбовано до останньої розетки, від сходів на другий поверх залишився лише скелет, зірвано навіть мармурове підвіконня. У колишній спальні валяються пляшки з-під горілки і рами від картин. Мародери вигребли усе. 

Після тотального грабунку ожив лише хлів. Нині тут додалося живності. Її, кажуть охоронці, розводять для себе.  Як грабували багатого сусіда, у селі нині згадують неохоче. А в прокуратурі відхрещуються - мали право заарештувати лише земельну ділянку та будівлю. 
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ми стаємо не народом, а якоюсь аморфною, безвольною масою, яку водять як баранів», - лучанин
Наступна новина В Україні змінюються правила звернення до лікаря: що тепер потрібно робити
Останні новини
Схожі новини