«Ми вкрай стурбовані», – поліція про вивіз піску зі Світязю

«Ми вкрай стурбовані», – поліція про вивіз піску зі Світязю
Фото пресслужби Шацького національного парку

Розслідування вивезення піску з берега озера Світязь узяв під особистий контроль начальник обласної поліції Петро Шпига. Винним загрожує до 3 років обмеження волі.

Про це посадовець розповів у четвер, 24 жовтня, під час сесії Волинської обласної ради.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що на території пансіонату «Шацькі озера» невідомі вивозять пісок із берега озера Світязь.

«Поліція вкрай стурбована кричущим фактом, і, повірте, ми вживатимемо всіх заходів, щоб притягнути винних до кримінальної відповідальності. Відкрито кримінальне провадження за статтею 239 (незаконне заволодіння землями водного фонду в особливо великих розмірах). Також ми подали запит Державній екологічній інспекції для з’ясування розміру збитків», – розповів начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

З його слів, винним загрожує до 3 років обмеження волі і штраф, розмір якого залежить від суми збитків.

«Я взяв цю справу під особистий контроль. Гарантую належне розслідування і передачу справи до суду. Сподіваюсь, винні будуть покарані», – додав Шпига.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «У Луцьку жінки всі однакові. Як клони», – перукарка, яка вчилася у Лондоні
Наступна новина «Не беріть участь у цій дияволіаді». Михаїл звернувся до православних напередодні Хелловіну
Останні новини
Схожі новини