«Ми вже теж «колишні» – нардеп Ігор Гузь

«Ми вже теж «колишні» – нардеп Ігор Гузь

Народний депутат Ігор Гузь вважає, що нова українська влада вчиняє правильно, швидко і без особливих дискусій приймаючи рішенні і втілюючи їх в життя.

Про це Гузь говорив під час його участі у програмі «Політклуб» на каналі «Еспресо»  

«Я чую людей. А люди кажуть: ми вже чули все що завгодно – про регламент, про норми, про пробачення... Дайте результат!»

"Роман Безсмертний, якого я дуже поважаю зараз в ефірі говорить ніби правильні речі, зокрема про те, що не треба спішити, за те, що треба зважено… Ця позиція напевно в певній мірі правильна в нормальній європейській країні, але в нас на виборах вона не популярна» - зазначив Гузь.

«Я депутат другого скликання, хоча мені 37 років – ми вже колишні. І ми не змогли зняти депутатську недоторканність. Чому? Що? Як? Це вже інше питання.  А цим  (йдеться про новий склад парламенту – ред.) вдалося» – заявив депутат.

«Тому я веду до того, що робити реформи потрібно в перші півроку, коли у тебе велика підтримка, більшість» – додав Гузь.

Я до чого веду… Каха Бендукідзе у своїй книзі «Гудбай, імперіє» чітко пише, що треба робити реформи в  перших півроку, коли в тебе є величезна підтримка, Коли в тебе є більшість. А до «Слуги народу» вже «корозія» добирається.  Олігарх, гроші, інші моменти...» – сказав нардеп.

«На місці Зеленського я робив би те саме. Швидко, чітко... Я теж не зважав би на крики тих, хто кричить що раніше було по-іншому. Раніше ми були в коаліції, довго дискутували та рішень не приймали!. А люди хотіли рішень: швидких, чітких однозначних» - наголосив політик.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як подорожувати світом і не витратити усіх грошей? У Луцьку виступить відомий тревел-блогер
Наступна новина Першими посадили жолуді дуба Лесі Українки. На Волині вирощують дерева з «покращеними генами»
Останні новини
Схожі новини